Отборът на Нотингам Форест победи Манчестър Юнайтед с 2:1 като

...
Отборът на Нотингам Форест победи Манчестър Юнайтед с 2:1 като
Коментари Харесай

Нотингам Форест задълбочи кризата в Манчестър Юнайтед

Отборът на Нотингам Форест победи Манчестър Юнайтед с 2:1 като хазаин в дуел от 20-ия кръг на британската футболна Висша лига. Успехът бе втори следващ за Нотингам, който заема 15-а позиция във краткотрайното класиране с 20 точки. Тимът на Манчестър Юнайтед позволи втора загуба в последните си три мача от шампионата и се намира на седмо място с 31 точки в актива си.

Двете следващи победи за Нотингам са първи от януари насам, а съставът прекъсна серията си от 11 провали във всички шампионати против Манчестър Юнайтед. Срещата бе 100-а в лигата сред двата клуба.

За „ алените дяволи “ провалянето бе девето във Висшата лига и общо 14-о във всички шампионати, а за последно те изгубиха повече от 13 пъти преди Нова година през сезон 1930/1931.

И трите попадения паднаха през второто полувреме на срещата. Аржентинският полузащитник на домакините Николас Домингес осъществя за 1:0 в интерес на Нотингам Форест в 64-ата минута след подаване от съотборника си и в националния отбор на Аржентина Гонсало Монтиел.

„ Червените дяволи “ изравниха посредством Маркъс Рашфорд в 78-ата минута на мача, само че четири минути по-късно 23-годишният Морган Гибс-Уайт още веднъж даде преднина на домакините.

Футболистите на Нотингам имаха искания за дузпа в 50-ата минута, само че такава не бе отсъдена, а в 56-ата Диого Далот удари греда за гостите от Манчестър.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР