Отборът на Нотингам Форест отстрани Нюкасъл във втория кръг на

...
Отборът на Нотингам Форест отстрани Нюкасъл във втория кръг на
Коментари Харесай

Нотингам изхвърли Нюкасъл от Купата на Лигата

Отборът на Нотингам Форест в профил Нюкасъл във втория кръг на шампионата за Купата на Лигата в Англия, откакто победи " свраките " с 3:1 вкъщи след продължения.

Двубоят стартира вихрено за домакините, които откриха след минута игра с попадение на Дарил Мърфи. Мачът ървеше към логически край, когато в добавеното време Саломон Рандон изравни. В продълженията домакините вкараха още два гола посредством Мати Кеш и Жил Диас и продължиха напред.

В различен забавен конфликт от тази фаза на шампионата Евертън победи Родъръм с 3:1 вкъщи. Мениджърът на " карамелите " Марко Силва бе дал отмора на огромна част от титулярите, само че това не се отрази на качеството на играта.

Исландецът Гилфи Сигурдсон откри за Евертън в 28-ата минута. През втората част Доминик Калвърт-Люин (62,87) вкара още две попадения за триумфа на домакините, а за гостите почетно се разписа Волкс в 82-ата минута.

В другите срещи от шампионата, играни по същото време, Милуол се оправи с Плимут Аргайл с 3:2, а Уотфорд изхвърли Рединг, побеждавайки с 2:0 като посетител. Снимка: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР