Отборът на Норич Сити приема Ливърпул в пореден мач за

...
Отборът на Норич Сити приема Ливърпул в пореден мач за
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Норич vs. Ливърпул 0:1, домакините изпуснаха дузпа

Отборът на Норич Сити приема Ливърпул в следващ мач за Купата на Лигата в Англия и играят при резултат 0:1. Минамино даде задатък на гостите с гол в четвъртата минута.

Гостите от Мърсисайд стартираха по-настървено срещата и това им спомогна да стигнат до попадение след четири минути игра. Дивок Ориги игра с глава в наказателното поле на Норич след центриране от ъглов удар и смъкна за Минамино. Японецът овладя топката и с превръщане нанесе удар, който мина сред краката на Ангъс Гън за 1:0.



В 12-ата минута гостите бяха покрай това да удвоят преднината си, само че ударът на Ибу Конате с глава профуча над напречната греда на домакините. Миг по-късно Ориги опита да откри с центриране Жота, само че Ангъс Гън излезе и улови топката. В 19-ата минута Били Гилмор шутира от фаул, само че ударът на отдадения чартърен от Челси халф в Норич мина над вратата, защитавана от Куивийн Келехър.

В 24-ата минута Кейд Гордън от гостите получи подаване от Брадли и нахлу във вътрешността към границата на наказателното поле. Младокът насочи удар по земя с левия крайник, само че не откри задачата. Адам Айда шутира към вратата на "червените " след отлича работа на бека Янулис на фланга, само че ударът на ирландеца бе уловен от сънародника му Келехър.

В заключителните минути на първата част домакините стигнаха до дузпа, откакто десният бек на Ливърпул Конър Брадли фаулира Янулис в наказателното поле на мърсисайдци и реферът Ингланд уточни бялата точка. Зад топката застана Циулис, който шутира едва, а вратарят Келехър с крайник парира опита на гръцкия състезател на Норич.

Ливърпул печели последните си два турнирни мача, когато се изправи против „ канарчетата”, откакто побеждава с 3:1 през сезон 79/80 в четвъртфинал и с 2:0 в четвъртия кръг две години по-късно, когато победи и строфея.

Норич пък няма победа в последните 15 мача против днешния си противник (2 равенства и 13 загуби). Дебют за Ливърпул прави Кейд Гордън, който става петият най-млад футболист в историята на клуба, който записва присъединяване с алената фланелка. Гордън е на 16 години, 11 месеца и 13 дни.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР