Отборът на Ница взе важен аванс, побеждавайки като гост тима

...
Отборът на Ница взе важен аванс, побеждавайки като гост тима
Коментари Харесай

Отменен гол лиши Шериф от равенство срещу Ница

Отборът на Ница взе значим задатък, побеждавайки като посетител отбора на Шериф с минималното 1:0. Единственото попадение означи Аюб Амрауи (45’).

Като цяло двата тима демонстрираха равносилен футбол със напълно леко преимущество в притежанието на топката и творчеството при завършващите удари за французите. Това закупи цифрово изражение малко преди последния съдийски сигнал за първата част, когато Аюб Амрауи овладя коженото кълбо и шутира мощно от отдалеченост. Това беше най-хубавото, което можеше да направи, защото опитът му откри пътя до горния ляв ъгъл.

През втората част нещата не се трансформираха изключително, като се изключи че за избрани интервали домакините от Шериф пробваха да притиснат противниците си в тяхната половина, само че по този начин и не насочиха кой знае какви застрашителни изстрели по посока на френската врата. Все отново домакините стигнаха до попадение в 87-ата минута, което бе анулирано поради засада и по този начин тимът от Молдова загуби.

Това обаче не трябва да успокоява французите, тъй като в плейофите на тунира Шериф отстъпи в първата среща от Партизан, само че при гостуването си в Белград се активизира и стигна до крайния триумф.

Реваншът на френска земя е на 16 март (четвъртък) и стартира от 22:00 българско време.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР