Отборът на Ница представи най-новото си попълнение Рос Баркли, който

...
Отборът на Ница представи най-новото си попълнение Рос Баркли, който
Коментари Харесай

Ница привлече Рос Баркли като свободен агент от Челси

Отборът на Ница показа най-новото си попълнение Рос Баркли, който бе освободен от Челси,цпреди неделното домакинство на Монако от френската Лига 1, изгубено от " черно-червените " с 0:1.

Баркли има 33 мача за националния тим на Англия и бе част от състава на " Трите лъва " на Световното състезание през 2014 година в Бразилия.

Полузащитникът изпита усложнения с намирането на оптималната си форма след прехвърлянето на " Стамфорд Бридж " от Евертън за 15 млн. паунда през 2018 година

С екипа на " сините ", Баркли игра в 58 мача във Висшата лига в границите на пет сезона, след което бе пратен и чартърен в състава на Астън Вила. Той напусна Челси по взаимно единодушие в края на август.

Баркли е 12-то ново попълнение на Ница това лято. Клубът е благосъстоятелност на английската компания Инеос, която е ръководена от британския предприемач Джим Ратклиф. Три от летните попълнение на френския отбор – Никола Пепе, Джо Браян, Мадс Бех Сьоренсен, са чартърен от британски клубове. Датският вратар Каспер Шмайхел бе закупен от Лестър, до момента в който уелският халф Аарън Рамзи дойде от Ювентус след прекратяването на договора му със „ Старата госпожа “ през юли.

Ница финишира пети предишния сезон, само че започва неубедително новата акция в Лига 1. Баркли няма да бъде разполагаем на тима за първия им дуел в шампионата Лига на конференциите против Кьолн в четвъртък.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:

Instagram:

Фейсбук:

LinkedIn:

TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР