Отборът на Недялко Москов е на път да спечели първото

...
Отборът на Недялко Москов е на път да спечели първото
Коментари Харесай

ОФК „Несебър“ сложи край на мечтата на ФК „Черноморец 1919“ за промоция

Отборът на Недялко Москов е на път да завоюва първото място, откакто в профил един от главните си съперници

ФК „ “ загуби най-важния си мач за сезона – гостуването на ОФК „ “ с 0:1, след което дефинитивно се елементарни с очакванията, че ще влезе в професионалния футбол през този сезон.

Единственото попадение в срещата от 33-ия кръг на Югоизточната " В " група, която приключи преди малко, бе маркирано от голмайстора на домакините Трайчо Грозев, който се разписа в средата на второто полувреме след безумна неточност в отбраната на „ Черноморец 1919 “.

След тази загуба бургаският клуб изостава на 8 точки от водача ОФК „ Несебър “, който съвсем няма къде да губи до края на шампионата. Единственият действителен кандидат на тима на Недялко Москов за професионалния футбол остава „ Гигант “ (Съединение), изоставащ с три пункта.

„ Черноморец 1919 “ стабилизира играта си в последните няколко кръга. Дори и в днешния дуел не стояха неприятно, само че леките неточности, които позволяват демонстрират, че са надалеч от равнището, което се чака от тях.

В бургаския клуб в този момент ще би трябвало да създадат своята равносметка и да решат дали следващата година още веднъж да гонят Втора лига.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР