Отборът на най-добрия ни тенисист Григор Димитров в демонстративния турнир

...
Отборът на най-добрия ни тенисист Григор Димитров в демонстративния турнир
Коментари Харесай

Любовта възтържествува: Циципас и Бадоса се поздравиха с успех при дебюта си на двойки!

Отборът на най-хубавия ни тенисист Григор Димитров в демонстративния шампионат World Tennis League - " Каните ", записа втора победа в конфликта против " Орлите " и се доближава към крайния триумф в съревнованието. В този случай на корта един до друг за отбора на българина излезе влюбената двойка Стефанос Циципас / Паула Бадоса, които най-сетне дебютираха като тандем и в тениса, освен това по извънредно впечатляващ метод, надделявайки над дуото, формирано от двама " мейджър " първенци, Даниил Медведев / София Кенин с 6:4.

Така преднината за " Каните " в общия резултат на дуела се усилва до 12:7 точки, а след по-малко от четвърт час следва в игра да забележим и Григор, който ще сплоти сили точно с гърка за мач в карето против Медведев и Андрей Рубльов.

Стартът на конфликта не предложи изключително завладяващи моменти, поради обстоятелството че мъжете главно преобладаваха събитията на корта и бързо слагаха точка на разногласието в разиграванията. Постепенно обаче испанката стартира да впечатлява с формата си, при своето завръщане от травма, като показва високо равнище в силовите замени с Кенин от дъното на корта, до момента в който Стефанос бе безукорен при представянето си наоколо до мрежата и посредством ужасно бекхенд воле материализира шанса за пробив пред отбора си - 4:3. Впоследствие двамата влюбени не срещнаха никакви съмнения при личните си подавания и без да оставят шансове за нещо пред руснака и някогашната шампионка от Аустрелиън Оупън, узакониха триумфа си.

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР