Отборът на Наполи ще се опита да си върне наставника

...
Отборът на Наполи ще се опита да си върне наставника
Коментари Харесай

Сари и Жоржиньо се връщат в Наполи в пакет през лятото

Отборът на Наполи ще се опита да си върне наставника Маурицио Сари и халфа Жоржиньо през лятото. Двамата се любуваха на три чудесни години дружно в Неапол, преди Сари да напусне, с цел да стане управител на Челси през 2018 година, а по-късно заплати и 57 милиона английски лири, с цел да докара играча със себе си.

Сари беше уволнен единствено след един сезон на „ Стамфорд Бридж “ и сега е свободен сътрудник, откакто загуби работата си в Ювентус в края на предходната акция.

„ RAI Sport “ и „ Radio Kiss Kiss “ обаче настояват, че италианецът в този момент е подготвен за завръщане в Серия А като заместител на Дженаро Гатузо.

Multiple reports around Napoli claim Maurizio Sarri is negotiating a possible return to the club, and Jorginho’s agent said the Chelsea midfielder could join him
— footballitalia (@footballitalia)
Съобщава се, че някогашният полузащитник на Милан е влезнал в несъгласие с президента на клуба Аурелио Де Лаурентис, който желае да притегли Сари през лятото. Въпреки че не завоюва трофей през трите си години в Неапол, 62-годишният експерт на два пъти изведе клуба до второто място и впечатли със стила си на игра.

Рафа Бенитес също е обвързван с треньорския пост в Наполи, само че в този момент се твърди, че Де Лаурентис е определил точно Сари, откакто клуба отпадна от Лига Европа и Купата на Италия.

Ако Сари се завърне в Неапол, към него може да се причисли и Жоржиньо. В момента италианският национал се любува на мощен сезон с екипа на Челси, само че 29-годишният халф може да бъде изкушен да се завърне в родината си и то за някогашния си отбор и с индивида, който го докара при „ партенопеите “ и по-късно при лондончани.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР