Отборът на Наполи се класира за 1/4-финалите на Купата на

...
Отборът на Наполи се класира за 1/4-финалите на Купата на
Коментари Харесай

Наполи победи в мач с три дузпи и се класира за 1/4-финалите на Купата на Италия

Отборът на Наполи се класира за 1/4-финалите на Купата на Италия, откакто победи с 2:0 при семейството си на Перуджа. Интересното е, че през първата част на 1/8-финалната среща бяха свирени три дузпи - две за “партенопеите” и една за втородивизионния отбор, отпред на който дебютира Серсе Козми.

Резултата откри капитанът на домакините Лоренцо Инсиние в 26-ата минута, когато беше прецизен от дузпа, отсъдена за фаул на Мардоче Нзита против Ървинг Лозано. В 38-ата, след консултация с ВАР, съдията свири втора дузпа за неаполитанците - този път поради игра с ръка на Пиетро Йемело при центриране от директен свободен удар. Инсиние още веднъж се разписа за 2:0 в интерес на своя отбор. В добавеното време на първото полувреме реферът за трети път в мача уточни бялата точка, откакто посредством ВАР видя играта с ръка на Елсеид Хисай. Грешникът за втората дузпа на Наполи - Йемело, обаче още веднъж се провини, защото Давид Оспина избави неговото осъществяване.
93’ | Full Time
#NapoliPerugia 2-0

#ForzaNapoliSempre pic.twitter.com/5FtaW0996h
— Official SSC Napoli (@sscnapoli) January 14, 2020 През втората част Наполи задържа задатъка си и по този начин в идната фаза на шампионата чака спечелилия от дуела сред Лацио и втородивизионния Кремонезе, който е по-късно през днешния ден.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР