Отборът на Наполи продължава без грешка в Серия А. Отличната

...
Отборът на Наполи продължава без грешка в Серия А. Отличната
Коментари Харесай

Наполи няма спирка! Четири парцала насред Рим

Отборът на Наполи продължава без неточност в Серия " А ". Отличната форма на футболистите на Маурицио Сари откри израз в победа над Лацио посред Рим с 4:1. Така " адзурите " събират цялостен актив от точки след изиграването на пет кръга в шампионата.

Двубоят стартира по-добре за домакините, които откриха резултата в 30-ата минута. Холандският бранител Стефан де Фрай се включи при едно безредие в наказателното поле на Хосе Рейна и откри мрежата - 1:0 за " орлите ". Звездата на Лацио Чиро Имобиле още веднъж действаше на висота, само че този път нямаше удача.

След почивката " адзурите " се взеха в ръце и обърнаха резултата в границите на две минути. Първо в 54-ата минута Калиду Кулибали от близко изравни след корнер, а 120 секунди по-късно Хосе Кайехон бе изведен на добра стрелкова позиция и от границата на пеналта не сгреши с левия крайник. Неаполитанците обаче не се стопираха и в 59-ата минута доближиха до трети гол. А това бе и най-хубавият миг в мача.

Дрис Мертенс съумя да трансферира вратаря от дребен ъгъл с технично осъществяване, спечелвайки си аплодисментите на всички. Това бе и попадение №6 за белгийския нападател от началото на сезона в италианското състезание. В края Жоржиньо с повърхностно осъществяване от дузпа направи 4:1 за гостуващия състав.

С триумфа Наполи събира 15 точки и с голова разлика +16 държи върха. Единствено Ювентус има също пет победи от пет мача, само че вкараните попадения на първенците са малко по-малко на брой.

СТАТИСТИКА

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

КЛАСИРАНЕ Серия А 5 кръг, сряда 20 септември  Лацио 1:4краен резулат  Наполи
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР