Отборът на Наполи приема лидера Интер в голямото дерби от

...
Отборът на Наполи приема лидера Интер в голямото дерби от
Коментари Харесай

Наполи срещу Интер в ключов сблъсък в Серия А

Отборът на Наполи приема водача Интер в огромното дерби от Серия А през днешния ден. Срещата е с начален час 19:00 и може да я наблюдавате в директно предаване по MAX Sport 3.

Двата отбора заемат първите две места във краткотрайното класиране, а при триумф на домакините през днешния ден, Наполи ще излезе отпред в подреждането. Разликата сред двата тима е единствено една точка.

Домакините се намират в отлична форма, като в последните четири кръга записаха четири триумфа. В същото време Интер е засегнат след провалянето от Милан в предходния кръг.

През ноември Интер се наложи над Наполи в дуела на „ Сан Сиро” с 3:2. Статистиката дава леко преимущество на отбора от Милано, като се има поради, че „ нерадзурите” имат единствено една загуба надалеч от вкъщи. Наполи пък към този момент инкасира три провали на стадион „ Диего Марадона”.

Алесандро Бастони пропуща срещата за Интер, защото е с контузия, а и осъден за дуела. В Наполи пък не могат да разчитат на Лозано, който се завърна с травма в рамото след мачовете му за Мексико.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР