Отборът на Наполи постигна впечатляваща победа с 4:1 при домакинството

...
Отборът на Наполи постигна впечатляваща победа с 4:1 при домакинството
Коментари Харесай

Наполи нанесе четири звучни шамара на Ливърпул на Диего Марадона

Отборът на Наполи реализира впечатляваща победа с 4:1 при семейството си на Ливърпул в дуел от група А на Шампионската лига.

Резултатът на стадион „ Диего Армандо Марадона “ бе открит в петата минута от Пьотр Жиелнски, който се разписа от дузпа, отсъдена за игра с ръка на Джеймс Милнър в наказателното поле на „ мърсисайдци “ точно опит за отдалечен обстрел на Жиелински.

Съставът на Лучано Спалети можеше да удвои преднината си в 16-ата минута, когато Виктор Осимен бе фаулиран от Върджил ван Дайк в пеналтерията на Ливърпул, а основният рефер Карлос Дел Серо Гранде за повторно в срещата уточни „ бялата “ точка “. С осъществяването на 11-метровият углавен удар се нагърби пострадалият Осимен, само че изстрелът му бе избавен от стража Алисон.

Домакините осъществиха втори гол след тъкмо половин час игра. Двойно подаване сред Андре Замбо Ангиса и Жиелински изведе камерунеца на отлична стрелкова позиция в наказателното поле на „ алените “ и той прати топката около вратаря Алисон за 2:0.

Преднината на Наполи в срещата стана класическа в 44-ата минута, когато Хвича Кварацхелия проби отляво в наказателното поле на Ливърпул и от аутлинията пусна изострен паралелен пас към Джовани Симеоне, който от непосредствена непосредственост с едно допиране прати кълбото в десния ъгъл на вратата.

„ Партенопеите “ вкараха и четвърти гол във вратата на финалиста от последното издание на шампионата в 47-ата минута, дело на Жиелински, а почетното попадение за състава на Юрген Клоп осъществя Луис Диас две минути по-късно.

В класирането Наполи е втори с акит от 3 точки, като изостава само по голова разлика от водача Аякс, който разгроми като хазаин Глазгоу Рейнджърс с 4:0. Ливърпул е трети поради попадението, което осъществя против неаполитанците, а на дъното в таблицата е шотландският първенец без точков актив и без маркирано попадение.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:

Instagram:

Фейсбук:

LinkedIn:

TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР