Отборът на Наполи постигна убедителна победа с 4:0 при гостуването

...
Отборът на Наполи постигна убедителна победа с 4:0 при гостуването
Коментари Харесай

Ново 4:0 за Наполи, този път срещу последния

Отборът на Наполи реализира безапелационна победа с 4:0 при гостуването си на Кротоне от десетия кръг на Серия " А ". Така неаполитанците завоюваха втори следващ турнирен мач с този резултат, откакто преди седмица разрушиха Рома като домакини.

В 31-ата минута капитанът на " партенопеите " Лоренцо Инсиние постави начало на головото шоу на своя отбор с техничен удар от границата на наказателното поле и по този начин записа своето попадение номер 70 в италианския хайлайф. В 49-ата Джакопо Петричоне от състава на домакините извърши недодялан фаул против Диего Деме и след намесата на ВАР му беше показан пряк червен картон. В 58-ата Инсиние центрира към Ървинг Лозано, който беше прецизен от близко. В 76-ата Деме добави името си измежду голмайсторите с шут по земя в далечния ъгъл на вратата. Крайният резултат беше завършен от Андреа Петаня в добавеното време на срещата.

90+3 | It's all over!! 0-4

— Official SSC Napoli (@en_sscnapoli)
Така Наполи събра 20 точки и излезе трети в класирането, изпреварвайки Ювентус по голова разлика. Кротоне пък остана на дъното със единствено два пункта в актива си.
Серия А 10 кръг, неделя 6 декември  Кротоне 0:4краен резулат  Наполи
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР