Отборът на Наполи постигна убедителен успех с 4:1 при домакинството

...
Отборът на Наполи постигна убедителен успех с 4:1 при домакинството
Коментари Харесай

Наполи стовари гнева си върху Аталанта

Отборът на Наполи реализира безапелационен триумф с 4:1 при семейството си на Аталанта, с което беше открит 4-ият кръг в Серия “А”. Така “партенопеите” се върнаха към победния път след служебната им загуба с 0:3 от Ювентус поради неявяването им за мача с тях.

Играчите на Дженаро Гатузо демонстрираха, че случилото се не е повлияло отрицателно на тяхното самочувствие и вкараха четири гола още преди почивката. В 23-ата минута Ървинг Лозано протегна крайник при пас на Джовани Ди Лоренцо, а топката с подскоци влезе в противниковата мрежа за 1:0. Едва четири минути по-късно мексиканецът още веднъж се разписа, като го стори с акуратен удар от границата на наказателното поле.

След още три минути другото крило на домакините в мача - Матео Политано, също беше прецизен с топовен шут отдалече. В 43-ата удар от вратата на Давид Оспина стигна до Виктор Осимен, който пък от огромна отдалеченост осъществя първия си гол с екипа на отбора. През втората част неаполитанците предоставиха самодейността на гостите, които обаче стигнаха единствено до почетен гол в 69-ата минута, когато изведеният от Кристиан Ромеро Сам Ламерс прокара топката около Оспина.

С днешната победа Наполи към този момент има осем точки, откакто му беше извадена една от актива, и по този начин се изкачи на третата позиция. Аталанта към този момент остава на второто място с 9 пункта на своята сметка. Серия А 4 кръг, събота 17 октомври  Наполи 4:1краен резулат  Аталанта
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР