Отборът на Наполи постигна солидна победа над Лацио в дербито

...
Отборът на Наполи постигна солидна победа над Лацио в дербито
Коментари Харесай

Наполи обърна Лацио в дербито от Серия А

Отборът на Наполи реализира солидна победа над Лацио в дербито от 5-ия кръг на Серия А. Тимът от Неапол се наложи над своя съперник след поврат. Домакините от столицата поведоха с 1:0 след гол на Матия Дзакани, само че след попадения на Мин-Жае Ким и Хвича Кварацхелия, отборът на Лучано Спалети ликува с трите точки.

Въпреки че два от головете в мача паднаха през първата част, забавните обстановки пред двете порти съвсем липсваха.

В края на първото полувреме Ървинг Лозано от състава на гостите трябваше да напусне терена наложително, откакто пострада при яростен удар с Адам Марушич. Двамата удариха главите си при въздушно единоборство, което не разреши на Лозано да продължи срещата.

Втората част стартира доста мощно за гостите от Неапол, които имаха няколко отлични благоприятни условия за гол. В първите няколко случая шансът покри домакините, само че в последна сметка грузинецът Кварацхелия съумя да вкара по този начин скъпоценния гол в 61-ата минута, който се оказа и решителен за крайния излаз на мача.

След триумфа в Рим, отборът на Наполи остава на върха във краткотрайното нареждане с еднакъв брой точки с втория Милан. Двата отбора имат по 11 пункта, само че неаполитанци са с по-добра голова разлика. Лацио е седми с 8 точки.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР