Отборът на Наполи постигна класическа победа с 3:0 при домакинството

...
Отборът на Наполи постигна класическа победа с 3:0 при домакинството
Коментари Харесай

Наполи си гарантира третото място в Серия А след класика над Дженоа

Отборът на Наполи реализира класическа победа с 3:0 при семейството си на Дженоа в дуел от предпоследния 37-и кръг на италианската Серия " А ".

" Неаполитанците " отркиха резултата на стадион " Диего Армандо Марадона " в 32-ата минута, когато Джовани Ди Лоренцо центрира в наказателното поле на " грифоните ", а Виктор Осимен засече с глава и прати топката в далечния низък ляв ъгъл на вратата, защитавана от Салваторе Сиригу.

Домакините удвоиха преднината си след час игра. Бранителят на гостите Ернани игра с ръка в пеналтерията на Дженоа и Наполи получи правото да извърши дузпа. Зад топката застана капитанът Лоренцо Инсиние, който бе прецизен.

В 81-ата минута Станислав Лоботка направи мощен самостоятелен рейд в половината на " грифоните ", който приключи с прецизен изстрел в долния десен ъгъл на вратата за крайното 3:0 в интерес на Наполи.

По този метод отборът на Лучано Спалети си подсигурява третото място в крайното класиране с актив от 76 точки, на 7 пункта пред четвъртия Ювентус. Дженоа пък е предпоследен с 28 точки е и сугирен участник в Серия " Б " през идващия сезон.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР