Отборът на Наполи посреща 14-кратния европейски шампион Реал Мадрид в

...
Отборът на Наполи посреща 14-кратния европейски шампион Реал Мадрид в
Коментари Харесай

Наполи посреща Реал Мадрид на стадион Диего Армандо Марадона в най-интригуващия двубой в Шампионската лига тази вечер

Отборът на Наполи посреща 14-кратния европейски първенец Реал Мадрид в най-интригуващия дуел от програмата на Шампионската лига довечера. Двубоят на стадион " Диего Армандо Марадона " от група С на шампионата ще стартира в 22:00 часа българско време.

Шампионите на Италия започнаха нерешително отбраната на купата си в Серия А и записаха две равенства и една загуба в първите си пет мача, което докара до спор сред клуба и звездата Виктор Осимен. В последните си два дуела обаче неаполитанци демонстрираха същинското си лице и записаха победи над Удинезе с 4:1 и над Лече с 4:0. В първата си среща от група С отборът на Руди Гарсия победи Брага с 2:1 като посетител, а в този момент италианският тим ще търси втори следващ триумф.

От своя страна Реал Мадрид стартира груповата фаза с минимална победа над Унион Берлин с 1:0. Кралският клуб бе разтърсен след загубата от Атлетико Мадрид с 1:3 в градското дерби предходната неделя, само че по-късно играчите на Карло Анчелоти победиха поредно Лас Палмас (2:0) и Жирона (0:3). Наполи и Реал Мадрид са се срещали четири пъти в Шампионската лига до този миг, като мадридчани имат три победи и едно тъждество, в това число два поредни триумфа с 3:1 в осминафиналите на конкуренцията през сезон 2016/17.

" Излизаме против един от най-хубавите тимове в Италия. Миналата година те се оправиха доста добре, станаха първенци на Италия. Очаквам един равносилен мач на високо равнище ", съобщи треньорът на испанския отбор Карло Анчелоти, който преди няколко години бе отпред на отбора от Неапол.



В другия мач от групата Унион и Брага ще търсят първи точки в конфликта си в Берлин.

Пълна стратегия за мачовете във вторник:

Група А

22:00, Копенхаген - Байерн Мюнхен

22:00, Манчестър Юнайтед - Галатасарай

Група В

22:00, Ланс - Арсенал

22:00, ПСВ - Севиля

Група С

19:45, Унион - Брага

22:00, Наполи - Реал Мадрид

Група D

19:45, Залцбург - Реал Сосиедад

22:00, Интер - Бенфика





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР