Отборът на Монтана записа 11-а победа в Efbet Супер Волей,

...
Отборът на Монтана записа 11-а победа в Efbet Супер Волей,
Коментари Харесай

Радослав Попов: Постигнахме една прилична победа, от която имаме нужда

Отборът на Монтана записа 11-а победа в Efbet Супер Волей, откакто се наложи над Берое 2016 (Стара Загора) с 3:1 гейма в мач от 20-ия кръг. Капитанът на отбора Радослав Попов приказва пред BGvolleyball.com след конфликта и ето какво сподели той:
 Монтана спря Берое в борбата за 5-ото място Монтана спря Берое в борбата за 5-ото място
" Постигнахме една прилична победа, от която имаме потребност. Берое сподели самочувствие първоначално, само че това се дължи на обстоятелството, че тимовете виждат, че сме разтърсени и непостоянни втория полусезон и всеки излиза убеден против нас, което през годините мъчно можеше да се види за избрани съперници. Всеки скача за победа и това прави връщането ни в положително движение още по-трудно. Берое си измъкнаха нужните мачове, до момента в който ние не успяхме. Мачът беше ненапълно индикативен по какъв начин трябваше да се развие сезона за нас против сходни противници, само че, уви - не се. Ключът за триумфа бе домакинският фактор и верните решения във значими моменти. Спокойствието е на наша страна, защото нямаме какво да губим, като това ни прави и рисков противник. "
 Даниел Пеев: Имахме потребност от победа против стойностен съперник Даниел Пеев: Имахме потребност от победа против стойностен съперник
" За сметка на съвсем съвършения първи полусезон, където бяхме на две точки в тайбрека от това да бием Хебър в последния мач и да приключим първи на полусезона, втория може да бъде избран като провален и отчаяние. Победите от първия ни държат в плейофите, колкото и необичайно да звучи. Изпуснахме мачове и геймове на по две точки разлика против тимове, които в този момент са в челото, да не приказваме, че в гостувания против тимове като Разлог и Дупница пък въобще не се и закачихме. Всичко е навързано в поредицата от неприятни резултати, настроения и неприятни условия, само че и от това можем да извлечем значими уроци и да продължим напред, даже житейски видяно ", сподели още посрещачът.
 Мартин Божилов: Няма какво да губим! Победата ни пристигна сносно Мартин Божилов: Няма какво да губим! Победата ни пристигна сносно
" В оставащите срещи не можем да променим класирането, остава да ги изиграем почтено. Оставяме тимовете в челото да дооформят крайното класиране. Предпочитание не можем да имаме за противник за елиминационната фаза, защото не сме заслужили тази опция, само че пък за нас и няма изключително значение. Няма да притежаваме домакинско преимущество, само че това и смъква напрежението още повече. Отборите в челото да го мислят и да пазят позициите си, напълно справедливо е класирането предвид на резултатите и формата ", приключи Попов.
 Миро Живков: Загубихме централизация, нямахме отборна игра Миро Живков: Загубихме централизация, нямахме отборна игра
Снимки: Startphoto
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР