Отборът на Монтана удари с 3:0 Пирин (Благоевград) на стадион

...
Отборът на Монтана удари с 3:0 Пирин (Благоевград) на стадион
Коментари Харесай

Монтана разкъса Пирин, бивш играч на орлетата дразни публиката

Отборът на Монтана удари с 3:0 Пирин (Благоевград) на стадион " Христо Ботев ". С получения резултат футболистите на Ферарио Спасов не престават отличния си поход във Втора лига, до момента в който " орлетата " мизерстват на предпоследното място. Срещата в Благоевград приключи с по-сериозно фенски пристрастености, защото Тони Тасев от гостите подразни локалните другари на футбола.

В 35-ата минута домакините допряха гола след изстрел на Тодор Траянов от границата на наказателното поле. Напречната греда обаче оказа помощ на стража на Монтана Ивайло Василев. Преди това пък пропуск направи Атанас Илиев от гостите. Към края на полувремето Василев сподели майсторство, отбивайки шут от упор на Цветомир Вачев, който излезе самичък против вратаря.

В началото на второто полувреме Иван Михов откри резултата. Капитанът на Монтана посрещна с глава центриране на резервата Сергей Георгиев за 1:0. В 56-ата минута Николай Цветков удвои. И за този гол асистенцията бе на Георгиев. В добавеното време Тони Тасев откри мрежата с левия крайник и подразни публиката. Бившият нападател на " орлетата " се израдва мощно на попадението, поради което получи голяма порция псувни от агитката на домакините.

СТАТИСТИКА

КЛАСИРАНЕ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР