Отборът на Монтана постигна важна победа над устремилия се към

...
Отборът на Монтана постигна важна победа над устремилия се към
Коментари Харесай

Монтана излъга Царско село в дербито на Втора лига

Отборът на Монтана реализира значима победа над устремилия се към Първа лига отбор на Царско село. Тимът от едноименния град се наложи с минималното 1:0, а голът за триумфа бе дело на Иван Коконов пет минути преди приключването на постоянното време.

Двата отбора предложиха много сериозен физически конфликт, а чистите голови положения съвсем липсваха. Все отново по-опитният отбор на Монтана сподели темперамент и сграбчи трите точки.

Отбраната на гостите от Царско село направи съдбовна неточност в 85-ата минута, когато не съумя да почисти топката. Иван Коконов се пребори за коженото кълбо, пое топката и пробяга близо 40 метра преди да финтира вратаря и да се разпише на празна врата.

Загубата няма да повлияе на позицията на Царско село в класирането. Тимът от София ще остане на третото място без значение от другите резултати от 11-тия кръг на Втора професионална лига.

Възпитаниците на Никола Спасов имат актив от 21 точки и заемат третата позиция. Монтана пък събра 17 точки и се изравни с четвъртия Несебър, който обаче е и с мач по-малко.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР