Отборът на "Монтана" победи с минималното 1:0 дубъла на "Ботев"

...
Отборът на "Монтана" победи с минималното 1:0 дубъла на "Ботев"
Коментари Харесай

Монтана надигра дубъла на Ботев /Пловдив/ и грабна трите точки

Отборът на "Монтана " победи с минималното 1:0 дубъла на "Ботев " (Пловдив) в мач от 13-ия кръг на Втора лига.
“Сините” доближиха до подобаващ триумф, откакто нападнаха повече и създаваха по-опасните положения в мача. Единственото попадение бе дело на Уамри Мехди в 27-ата минута.
Домакините можеха да открият още в 9-ата минута, когато Айтов засече центриране с глава и удари греда. 7 минути по-късно пък "Ботев " можеше да вкара, само че Юсеин Касов пропусна самичък против вратаря. Така пристигна 27-ата минута, когато след удар от междинна отдалеченост вратарят на "Ботев " мазета, само че право в краката на Мехди, който не пропусна и вкара за 1:0.
В идващите минути "Монтана " продължи да играе нападателно, а “канарчетата” губеха множеството от единоборствата. В 42-ата минута Славков избави два следващи удара към своята врата.
Второто полувреме стартира още веднъж с напън на домакините, само че в 57-ата минута Гелин бе изведен самичък против вратаря и можеше да изравни, само че ударът му бе париран от стража на “сините”. В идващите минути "Монтана " продължи да владее самодейността и по този начин справедливо си потегли с трите точки от “Огоста”.
С тази победа домакините събират 16 точки и се изкачват до 11-ата позиция, изпреварвайки точно днешния си противник. "Ботев " (Пловдив) II има 14 пункта и се намира на 12-ото място.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР