Отборът на "Монтана" отнесе с 4:0 "Черноморец" (Балчик) в мач

...
Отборът на "Монтана" отнесе с 4:0 "Черноморец" (Балчик) в мач
Коментари Харесай

Монтана разби Черноморец /Балчик/ с 4:0

Отборът на "Монтана " отнесе с 4:0 "Черноморец " (Балчик) в мач от 21-ия кръг на Втора лига. Домакините не оставиха никакви шансове на гостите, които можеха да изгубят и с по-голям резултат. Атанас Илиев (20), Иван Коконов (39), Борислав Балджийски (53-дузпа) и Тони Тасев (83).
Още от първата минута домакините започнаха да търсят успеха. Атанас Илиев с глава пропусна да се разпише в 7-ата минута, а удар на Иван Коконов мина над горната греда в 11-ата минута. Играчите на Ферарио Спасов излязоха напред в резултата малко по-късно. Това се случи в 20-ата минута, когато Атанас Илиев вкара топката в мрежата. Таранът се възползва от дълго подаване на капитана Иван Михов, овладя топката, след което я прати под гредата. Попадението е негово четвърто в тази акция.
Малко преди края на първата част Иван Коканов повиши на 2:0. Бившият състезател на "Черно море " беше прецизен в 39-ата минута, когато се разписа с глава след добавка. Вратарят на гостите Християн Христов мазета изстрел на Сергей Георгиев, само че Коконов беше най-съобразителен и вкара своя седми гол за сезона, който го прави голмайстор на "Монтана ".
Секунди по-късно "Черноморец " (Балчик) направи насилствена промяна на вратарите, като Христов бе сменен от Константинос Хавалес.
Второто полувреме стартира с нов гол за домакините. Този път Борислав Балджийски беше прецизен от дузпа в 53-ата минута. Стефан Иванов извърши нарушаването против Тони Тасев в наказателното поле.
Балджийски беше покрай втори гол, само че Хавалес мазета в корнер в 74-ата минута. При центрирането резервата Стефан Цонков удари гредата с глава. Бързият Тасев откри головата си сметка за монтанци в 83-ата минута, когато дълго подаване го излезе отляво на офанзивата. Бившият футболист на "Пирин " (Благоевград) и "Ботев " (Пловдив) с прекрасен диагонален изстрел вкара за 4:0.
Този триумф е 11-и за играчите на Спасов през тази акция, като тимът към този момент има 36 точки и заема четвърто място.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР