Отборът на "Монтана" допусна минимална загуба с 69:70 при гостуването

...
Отборът на "Монтана" допусна минимална загуба с 69:70 при гостуването
Коментари Харесай

Девойките на Монтана паднаха с 1 т. от Септември в София

Отборът на "Монтана " позволи минимална загуба с 69:70 при гостуването си на "Септември " в среща от шампионата на западната група за девойки ст.в. Мачът се игра в залата на 50 СУ в столичния квартал „ Драгалевци”.
На полувремето възпитаничките на треньора Петър Гергов водеха безапелационно с 14 точки. Съдиите обаче позволиха доста груба игра от страна на домакините, в резултат на което Габриела Ангелова и Йоана Младенова получиха травми. Редовен панер от углавен удар на последната пък не бе зачетен. „ Момичетата играха добре макар безобразното съдийство. Валентина Горанова направи страховит мач, тя бе и най-резултатната баскетболистка в срещата с 27 точки”, съобщи треньорът на "Монтана " Петър Гергов. Йоана Младенова добави 13 т. за гостите, Габриела Ангелова приключи дуела с 10 т.
Във краткотрайното класиране "Монтана " разделя третото място със "Славия ", като двата тима са с по две загуби. Първи и втори са столичните "Шампион " и "Септември " с по една загуба. На пето място е "Левски " (4) и на шесто "Балкан "/Ботевград/ (6). В идващия кръг монтанчанки гостуват на "Шампион ".
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР