Отборът на Монтана 2003 надви състава на Берое Стара Загора

...
Отборът на Монтана 2003 надви състава на Берое Стара Загора
Коментари Харесай

Монтана 2003 сложи край на победната серия на Берое във втората фаза на баскетболния шампионат при жените

Отборът на Монтана 2003 надделя състава на Берое Стара Загора със 72:60 (23:22, 21:18, 19:6, 9:14) като хазаин в зала " Младост " в дуел от шестия кръг на Първата четворка в шампионата на България по баскетбол за дами.

Успехът за девойките на Преслав Пешев постави точка на серията на старозагорки от пет следващи победи в тази фаза на шампионата, само че все пак " зелените " остават водачи в класирането с баланс 5-1, до момента в който монтанчанки са трети с индикатори 3-3.

Двата състава изиграха равностойна първа четвърт, само че през втората домакините последователно овладяха самодейността и се отдръпнаха на почивката с преднина от 44:40.

Последва доста слаба трета част за Берое, чийто състезателки означиха единствено 6 точки за 10 минути игра против 19 за своя противник и по този начин Монтана влезе в последния интервал с задатък от 63:46, а в заключителните 10 минути " сините " направляваха събитията на паркета, с цел да се поздравят с крайния триумф.

За спечелилите Тая Робинсън се отличи с 30 точки, а Янина Тодорова способства с " дабъл-дабъл " - 18 точки и 11 битки. Най-резултатна за Берое пък беше Николина Зубач с 14 точки и 7 битки.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР