Отборът на Монпелие спечели с класическо 3:0 срещу Нант като

...
Отборът на Монпелие спечели с класическо 3:0 срещу Нант като
Коментари Харесай

Монпелие разби и засили Нант към Лига 2

Отборът на Монпелие завоюва с класическо 3:0 против Нант като посетител в мач от 36-ия кръг на френската Лига 1. Поражението задълбочи рецесията при финалистите от Купата на Франция и към този момент са на една точка зад първия над чертата Оксер, и имат мач повече, което прави оцеляването им съвсем невероятно.

Гостите от Монпелие направиха своя съдбоносен удар в края на първото и началото на второто полувреме. В 38-ата минута резултатът откри Жордан Фери, а Арно Норден повиши за 2:0 Арно Норден. Класиката оформи Фалайе Сако, който в 88-ата минута заби последния гвоздей в ковчега на Нант.

С триумфа Монпелие излезе от неприятната серия, в която бе влезнал и завоюва за първи път от 30 април (неделя), когато разруши Монако с 4:0, до момента в който Нант продължава да се срутва и към този момент 13 поредни мача не може да победи.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР