Отборът на Монако записа драматичен успех със 78:77 при домакинството

...
Отборът на Монако записа драматичен успех със 78:77 при домакинството
Коментари Харесай

Монако стигна до пети решителен мач срещу Олимпиакос след драматичен успех в плейофите на Евролигата

Отборът на Монако записа трагичен триумф със 78:77 при семейството си на Олимпиакос, като по този метод още веднъж изравни резултата в плейофната серия сред двата отбора в баскетболната Евролига.

В момента и гръцкият, и френският отбор имат по два триумфа, а решителната борба, която ще дефинира кой състав ще играе във финалната четворка на шампионата е идната сряда в Пирея.

Двубоят в Княжеството мина през доста обрати, като в последната четвърт гостите от Олимпиакос наваксаха пасив от девет точки, като малко преди финалната сирена те водеха със 77:76.

Кош на Дуен Бейкън 53 секунди преди финалната сирена обаче изведе домакините още веднъж напред в резултата при 78:77.

В заключителните секунди Костас Слукас пропусна да донесе триумфа на гръцкият отбор, който щеше да значи, че Александър Везенков и съотборниците му печелят серията с 3-1 победи и си подсигуряват място във финалната четворка в Щутгарт.

Дуен Бейкън стана най-резултатен за спечелилите със своите 21 точки, а за гостите от Гърция Костас Слукас приключи с 19. Българският национал Александър Везенков още веднъж се показа на висота, отбелязвайки 17 пункта.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР