Отборът на Монако се наложи драматично с дузпи като над

...
Отборът на Монако се наложи драматично с дузпи като над
Коментари Харесай

Драма с дузпи прати Монако към 1/16-финалите за Купата на Франция за сметка на Ланс

Отборът на Монако се наложи трагично с дузпи като над състава на Ланс в най-очаквания дуел от 1/32-финалите в шампионата за Купата на Франция.

В постоянното време на мача в Северна Франция двата елитни клуба не съумяха да излъчат победител, като 90-те минути завършиха при резултат 2:2. Висам Бен Йедер и Магн Аклиуш бяха обезпечили задатък от два гола на гостите от Княжеството още до 21-ата минута, само че след това " кърваво-червените " изравниха посредством Фету Мауаса и Флориан Сотока.

При изстрелите от бялата точка и двата отбора демонстрираха много нерви, като феновете по трибуните видяха общо седем пропуща, а в последна сметка конфликтът беше решен при деветите осъществявания, когато Адриен Томасон не съумя да означи за Ланс, само че това стори Сунгуту Магаса, с цел да изпрати своя отбор напред в шампионата.

Към 1/16-финалите на конкуренцията продължава още и настоящият притежател на трофея Тулуза, който надигра с 3:0 като посетител петодивизионния Шамбери.

Олимпик Марсилия и Олимпик Лион също се класираха за идната фаза след победи надлежно над аматьорския Тионвил Луситанос с 1:0 и с 3:0 над петодивизионния Понтарлие.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР