Отборът на Монако се класира за полуфинал за Купата на

...
Отборът на Монако се класира за полуфинал за Купата на
Коментари Харесай

Драма във Франция! 20-годишен вратар прати Монако на полуфинал за Купата след 22 дузпи!

Отборът на Монако се класира за полуфинал за Купата на Лигата във Франция след същинска драма. " Монегаските " победиха с 2:1 Рен след осъществяване на 22 дузпи. В воин за отбора се трансформира 20-годишният вратар Бадияшиле, който като се изключи че избави четири наказателни удара, означи победния.

Резултатът беше открит след половин час игра от гостите, когато Бен Арфа " достави " топката на крайници на Бурижо, който беше добре позициониран в наказателното поле. Той, от своя страна, единствено я чукна към долния ляв ъгъл и тя влезе в мрежата за 1:0.

Две минути по-късно, Муса Силап от състава на " монегаските " направи прекрасен пробив в пеналта, само че кълбото беше блокирано от съперников бранител при шута му. В 39-ата пък Рони Лопес също опитва шанса си, стреляйки от границата на наказателното поле, само че топката профуча около лявата греда.



В 54-ата минута, домакините възвърнаха равенството, откакто Серано пое хубаво подаване от Лопес, залъга своя надзирател и изпрати по неспасяем метод кълбото към вратата - 1:1.

В 86-ата минута, Камил Глик се извиси над всички, с цел да засече връхлитащата от корнер топка, само че я изпрати малко над напречната греда. Така двата тима приключиха при еднакъв резултат в постоянните 90 минути и полуфиналистът в шампионата трябваше да бъде решен след осъществяване на дузпи.

ДУЗПИ:

0:1 - Нианг

1:1 - Пеле

1:2 - Грение

1:2 - Тилеманс (пропуск)

1:2 - Бен Арфа (пропуск)

2:2 - Бенасер

2:3 - Андре

3:3 - Уилсън

3:3 - Зефан (пропуск)

3:3 - Глик (пропуск)

3:3 - Да Силва (пропуск)

3:3 - Налдо (пропуск)

3:4 - Сар

4:4 - Диоп

4:5 - Бурижо

5:5 - Лопес

5:6 - Мешер

6:6 - Серано

6:7 - Траоре

7:7 - Хенрихс

7:7 - Кубек (пропуск)

8:7 - Бадияшиле
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР