Отборът на Монако победи с 2:0 при визитата си на

...
Отборът на Монако победи с 2:0 при визитата си на
Коментари Харесай

Монако без грешка срещу Бордо

Отборът на Монако победи с 2:0 при визитата си на Бордо от 11-ия кръг на Лига 1. Така „ монегаските “ записаха осма победа от началото на сезона и събраха актив от 25 точки, като се намират на второто място в класирането. „ Жирондинците “ са седми с 16.

Първата по-интересна обстановка пристигна в 6-ата минута и бе в интерес на Монако. След центриране отляво, Фабиньо овладя добре и стреля, само че Беноа Костил избави. Шест минути по-късно домакините отвърнаха. Де Превил насочи рисков изстрел, само че чудесният инстикт на Даниел Субашич пролича и стражът отрази.

Нова нелоша обстановка се разкри пред Бордо в 23-ата минута, само че изстрелът на Де Превил мина около вратата.

През втората част „ монегаските “ бяха доста по-активни, а по този начин мечтаното от тях попадение не закъсня. В 57-ата минута Моутиньо смъкна добре към Балде Кейта, който откри за 1:0.

В 65-ата минута преднината на първенците бе удвоена. Тома Лемар излъга няколко бранители, тъй че да се освободи и да стреля за 2:0.

До края на мача „ жирондинците “ упражниха напън, който бе изключително експресивен в заключителните минути, само че по този начин и не стигнаха до попадение.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР