Отборът на Милуоки Бъкс победи като гост шампиона Голдън Стейт

...
Отборът на Милуоки Бъкс победи като гост шампиона Голдън Стейт
Коментари Харесай

Милуоки нанесе трето поредно поражение на Голдън Стейт


Отборът на Милуоки Бъкс победи като посетител първенеца Голдън Стейт Уориърс със 116:107 в среща от постоянния сезон в Националната баскетболна асоциация. По този метод Бъкс нанесоха трето следващо проваляне на отбора от Оукланд, който макар завръщането в игра на две от огромните си звезди Кевин Дюрант и Дреймън Грийн не съумя да се върне към успехите.

Най-резултатен за гостите бе звездата на отбора Янис Адетокумбо, който завърши с 32 точки, а с по 23 и 20 се регистрираха надлежно Крис Мидълтън и Ерик Бледсо.

За домакините гардът Куин Куук вкара 30 точки (5 от 5 от тройката), а с по 12 приключиха Джавейл МакГий. Завърналите се в игра Дюрант и Грийн пък записаха 10 и 11 пункта, като първият престоя на терена едвам 17 минути.

В класирането на Западната конференция Голдън Стейт остава на втората позиция с актив от 54 победи и 21 загуби, до момента в който Милуоки продължава борбата за място в плейофите на Изток. Бъкс са на осмата позиция с баланс – 40:35.

В различен мач Сан Антонио Спърс победи мъчно като хазаин Оклахома Сити Тъндър със 103:99. ЛаМаркъс Олдридж бе най-полезен за триумфа на своя отбор, завършвайки с дабъл-дабъл от 25 точки и 11 битки. За гостите от Оклахома Пол Джордж вкара 26 точки, до момента в който Ръсел Уестбрук записа 19 точки, 11 битки, 5 асистенции и 3 откраднати топки, само че и това не оказа помощ да избегне второ следващо проваляне.

Ето и още резултати от НБА:

Детройт Пистънс – Вашингтон Уизардс 103:92

Маями Хийт – Чикаго Булс 103:92

Сакраменто Кингс – Индиана Пейсърс 103:106. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР