Отборът на Милан замина турне в САЩ, но без своя

...
Отборът на Милан замина турне в САЩ, но без своя
Коментари Харесай

Гатузо разкара бившия капитан на Милан

Отборът на Милан отпътува турне в Съединени американски щати, само че без своя някогашен капитан Рикардо Монтоливо. Наставникът Дженаро Гатузо се отказал от услугите на халфа, който не попадна в групата от 28 футболисти. Бившият национал на Италия има контракт за още една година, само че очевидно треньорът няма желание да разчита на него. Медиите на Апенините настояват, че самият футболист е приел много тежко решението на Гатузо, който даже не му го съобщил персонално, а бил осведомен от тийм мениджърът. Монтоливо има 158 мача и 10 гола с екипа на " росонерите " за шест сезона на " Сан Сиро ".
 Милан се класира в Лига Европа в мача с Аталанта @@@
Интересното е, че в последната си среща за Милан халфът беше изпъден поради два глупави картона в гостуването на Аталанта (1:1) от предпоследния кръг на предишния сезон, което беше пряк конфликт да класиране в групите на Лига Европа. Това изобщо не се хареса на Гатузо, който беше гневен след мача в Бергамо.

От 22 юли до 5 август Милан в Съединени американски щати, където ще взе участие в " International Champions Cup 2018 ". Грандът от Милано има мачове против Манчестър Юнайтед (25 юли) в Лос Анжелис, против Тотнъм (31 юли) в Минесота, както и против Барселона на 4 август в Санта Клара.
US Tour squad announcement!
These are the 28 Rossoneri called up by coach Gattuso for the #ICC2018 https://t.co/Lj9Y8AcBRu
I convocati per l'America!
Ecco i rossoneri a disposizione di Mister Gattuso per l'@IntChampionsCup https://t.co/rMTC6HpEK5 pic.twitter.com/UvWzDUEvsF
— AC Milan (@acmilan) July 21, 2018

Ето групата на Милан:
Вратари: Джанлуиджи Донарума, Антонио Донарума, Пепе Рейна
Защитници : Иняцио Абате, Лука Антонели, Белоди, Леонардо Бонучи, Давиде Калабрия, Матео Мусакио, Рикардо Родригес, Алесио Романьоли, Шивич, Кристиан Сапата.
Халфове : Андреа Бертолачи, Джакомо Бонавентура, Брешианини, Хакан Чалхаонглу, Халилович, Фрак Кесие, Мануел Локатели, Хосе Маур, Тораси
Нападатели : Фабио Борини, Патрик Кутроне, Никола Калинич, Андре Силва, Сусо, Тсаджу
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР