Отборът на Милан възстанови преднината си от три точки на

...
Отборът на Милан възстанови преднината си от три точки на
Коментари Харесай

Ибрахимович се завърна ударно и донесе нов успех на Милан

Отборът на Милан възвърне преднината си от три точки на върха на класирането в Серия А, откакто победи Каляри с 2:0 като посетител в мач от 18-ия кръг на шампионата.
В воин за " росонерите " се трансформира ветеранът Златан Ибрахимович, за който това бе първи мач като титуляр от края на ноември насам, когато получи травма в бедрото.
 Милан усили преднината си на върха с победа над Торино (ВИДЕО) Милан усили преднината си на върха с победа над Торино (ВИДЕО)
Отборът на Милан поведе с четири точки на върха на класирането в Серия А, откакто победи Торино с 2:0 вкъщи в мач от 17-ия кръг на п...

На " Сарденя Арена " някогашният шведски национал незабавно остави отпечатъка си, откакто още в седмата минута завоюва и осъществя дузпа, с цел да даде преднина на гостите.
В 52-та минута Ибрахимович удвои преднината на своите след асистенция на Давиде Калабрия, като това бе 12-ти гол в шампионата от началото на сезона за нападателя, въпреки че той е почнал едвам седем срещи като титуляр.
След този триумф Милан към този момент има 43 точки, три повече от градския си противник Интер, който е на втора позиция. Топ 4 се добавя от Наполи и Рома, които имат по 34 точки. От своя страна Каляри заема 17-та позиция с актив от 14 точки, единствено една над рисковата зона.
 Милан повтори връх от 1930 година Милан повтори връх от 1930 година
Милан съумя да повтори клубно достижение от сезон 1929/1930, откакто победи Спарта Прага с 3:0 в дуел от втори кръг на груповия стадий...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР