Отборът на Милан успя да постигне втора поредна победа в

...
Отборът на Милан успя да постигне втора поредна победа в
Коментари Харесай

Неочакван герой измъкна Милан в луд мач с Удинезе

Отборът на Милан съумя да реализира втора поредна победа в италианската Серия " А ". Тимът на Стефано Пиоли съумя да измъкне успеха над Удинезе с 3:2 в мач от 20-ия кръг на италианското състезание. Героя на мача се споделя Анте Ребич, който в последната секунда на мача съумя да донесе успеха за домакините. По този метод тимът на Стефано Пиоли събра актив от 28 точки и се намира на 8-ата позиция, а гостите са на 13-то място с 4 точки по-малко.

Двубоят стартира по отличен метод за Удинезе, които съумяха да открият резултата в 6-ата минута. Йенс Ларсен пое отбита топка и нанесе брилянтен удар, с който наказа Джанулиджи Донарума, който бе излязъл неразчетено отвън наказателното поле.
 Снимка 462261
Източник:

10 минути по-късно " дребните зебри " бяха на косъм от второ попадение, само че Кевин Лазаня прати топката над напречната греда.

До почивката златен късмет за Милан пропиляха нападателите на " росонерите " Златан Ибрахимович и Рафаел Леао.

Втората част стартира съвършено за домакините. Анте Ребич влезе на мястото на Бонавентура, с цел да успее да изравни резултата. Андреа Конти съумя да откри връхлитащия хърватин, който разстреля вратаря Мусо.

В 71-ата обратът на " Сан Сиро " бе цялостен, когато бекът на Милан Тео Ернандес с същинска тупалка съумя да парира гостите и да изведе напред в резултата своя отбор.
 Снимка 462263
Източник:

И както мачът вървеше към триумф за " росонерите ", Кевин Лазаня промени обстановката на терена, вкарвайки прекрасен гол с глава в 85-ата минута, правейки беззащитен Донарума.

Секунди преди реферът да даде края на мача, Анте Ребич накара " Сан Сиро " да избухне, отбелязвайки победния гол в мача, след страховит пробив и удар от границата на наказателното поле.

Следващият мач на Милан е посещение на Бреша на 24-ти януари, до момента в който Удинезе ще пътува до Парма, където 2 дни по-късно играе против едноименния тим.

Милан : Донарума, Романьоли, Кяер, Ернандес, Конти, Бонавентура (46 - Ребич), Бенасер, Кеси, Кастийехо (77 - Крунич), Ибрахимович, Леао.

Удинезе : Мусо, Трост-Еконг, Бекао, Нийтинк, Де Пол, Мандрагора, Фофана, Сема (88 - тер Авест), Ларсен, Окака, Ласагна.
 Милан има интерес да притегли Дани Олмо
Милан има интерес да притегли Дани Олмо

Халфът на Динамо (Загреб) направи страхотна 2019 година
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР