Отборът на Милан разби с 5:1 Вече изпадналия тим на

...
Отборът на Милан разби с 5:1 Вече изпадналия тим на
Коментари Харесай

Милан разпиля изпадналия Сампдория

Отборът на Милан разруши с 5:1 Вече изпадналия отбор на Сампдория. „ Росонерите ” към момента има защо да се борят до края на шампионата, макар че претърпяха сериозен провал на полуфиналите в Шампионска лига, отпадайки от градския противник Интер след две загуби.

Тимът на Стефано Пиоли към момента има шансове за място в най-комерсиалния шампионат на Стария континент, само че като се изключи че не би трябвало да позволява неточности, противниците на „ росонерите ” – в тази ситуация Лацио и Интер, би трябвало да стъпят изкривено.

След трите точки против Сампдория, Милан заема петото място в таблицата, на точка от Лацио и на две от Интер, които заемат последните две места, даващи право на присъединяване в Шампионска лига през новия сезон.

Головата фиеста на „ Сан Сиро ” започва в 9-ата минута, когато Рафаел Леао откри за домакините. Фабио Куалярела обаче изравни единствено 10 минути по-късно, само че това бе всичко от страна на гостите.

До края на срещата „ росонерите ” безусловно прегазиха своя съперник, а Оливие Жиру се отличи с хеттрик. Другото попадение за домакините бе дело на Брахим Диас.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР