Отборът на Милан поведе с четири точки на върха на

...
Отборът на Милан поведе с четири точки на върха на
Коментари Харесай

Милан увеличи преднината си на върха с победа над Торино

Отборът на Милан поведе с четири точки на върха на класирането в Серия А, откакто победи Торино с 2:0 вкъщи в мач от 17-ия кръг на шампионата.

 Милан повтори връх от 1930 година Милан повтори връх от 1930 година
Милан съумя да повтори клубно достижение от сезон 1929/1930, откакто победи Спарта Прага с 3:0 в дуел от втори кръг на груповия стадий...
В последния си мач " росонерите " записаха първа загуба от началото на сезона, откакто бяха победени от Ювентус на " Сан Сиро ", само че предходната вечер те дадоха отговор уместно.
Рафаел Леао даде преднина на домакините в 25-та минута, а Франк Кеси удвои задатъка на Милан в 36-та минута от дузпа. През второто полувреме не паднаха повече голове и отборът на Стефано Пиоли завоюва с 2:0. Добрата вест за отбора е и завръщането в игра след травма на Златан Ибрахимович, който се появи на терена в заключителни пет минути.
След този триумф Милан към този момент има 40 точки, четири повече от втория Интер, който гостува а Рома през днешния ден от 13:30 часа българско време. В други два мача от през вчерашния ден Дженоа победи Болоня с 2:0, а Аталанта разруши Беневетно с 4:1 като посетител.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР