Отборът на Милан победи този на Специя с 3:0 в

...
Отборът на Милан победи този на Специя с 3:0 в
Коментари Харесай

Милан удари Специя, а Гълъбинов се контузи

Отборът на Милан победи този на Специя с 3:0 в мач от 3-тия кръг на италианската Серия А.

Българският нападател - Андрей Гълъбинов, стартира като титуляр за своя отбор, само че травма в 33-тата минута не му разреши да продължи срещата и той бе наложително сменен. Според медиите в Италия, българинът е получил мускулна контузия.

" Росонерите " поведоха в резултата посредством Рафаел Леао, който се разписа в 57-мата минута, откакто засече центриране от свободен удар от Хакан Чалханоглу.

Милан нанесе своя пагубен удар за противника единствено в границите на две минути, като останалите две попадения паднаха в 76-тата и 78-мата минута на мача. Тео Ернандес отстрани противници и насочи удар от границата на наказателното поле, който се спря в долния десен ъгъл на вратата на Рафаел. Секунди по-късно Франк Кеси засече центриране и прати топката паралелно на голлинията, където Рафаел Леао бе на вярното място и " чукна " топката, с цел да я вкара във вратата на стража на Специя и да направи резултата 3:0.

Така след три кръга в италианската Серия А, Милан излиза на втора позиция с 9 точки, колкото има и първият Аталанта. С една победа и две загуби досега, Специя заема 15-тото място в класирането.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР