Отборът на Милан направи всичко по силите си, за да

...
Отборът на Милан направи всичко по силите си, за да
Коментари Харесай

Храбър Емполи удържа нулево реми като гост на Милан, ВАР с две ключови намеси

Отборът на Милан направи всичко по силите си, с цел да победи Емполи вкъщи, само че в последна сметка двата отбора приключиха при резултат 0:0 в среща от 29-ия кръг на Серия " А ".

На своя " Сан Сиро " " росонерите " преобладаваха тотално над своя противник през всичките 90 минути, само че по този начин и не откриха път към вратата на гостите, а една от аргументите беше техният пазач Самуеле Паризан, който се регистрира с няколко основни намеси.

В 76-а минута обаче даже той нямаше какво да стори след удар от въздуха на Алесандро Флоренци, само че за отчаяние на домакините топката се отби от страничния дирек.

Минута преди края на постоянното време влезлият като запаса Оливие Жиру най-сетне разпечата вратата на Емполи, разписвайки се от близко, само че след обзор на обстановката с ВАР голът беше анулиран, защото се видя, че френският голмайстор е играл с ръка.

Любопитното е, че това беше втория случай в хода на мача, в който ВАР се намеси в основен миг, като при първия подсказа на основния съдия, че дузпа за Милан няма, макар че Матео Марченаро в началото сподели бялата точка за игра с ръка на футболист на Емполи. При повторенията обаче се видя, че нарушаване на разпоредбите няма и по този начин 11-метровият углавен удар бе анулиран.

В последна сметка срещата приключи без попадения и по този метод Милан резервира 3-а си позиция с 52 точки, до момента в който Емполи остава на 13-о място с 32 пункта.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР