Отборът на Милан направи решителна крачка към второто място в

...
Отборът на Милан направи решителна крачка към второто място в
Коментари Харесай

Милан надви Фиорентина в мач с три бързи гола след почивката

Отборът на Милан направи решителна крачка към второто място в крайното нареждане на италианската Серия " А ", откакто в среща от 30-ия кръг победи с 2:1 като посетител състава на Фиорентина.

На стадион " Артемио Франки " във Флоренция всички попадения паднаха в границите на единствено шест минути през втората част, като Рубен Лофтъс-Чийк изведе " росонерите " напред в 47-ата минута, възползвайки се подаване с пета на Рафаел Леао и падение на неприятелски футболист.

Домакините обаче реагираха стремително и по-малко от 180 секунди по-късно изравниха резултата посредством Алфред Дънкан, който се разписа с удар от отдалеченост.

Вихреното движение на игра продължи и в 53-ата минута Рафа Леао получи извеждащо подаване от Тижани Райндерс, португалецът напредна с топка в крайници, мина и около стража Пиетро Терачано, с цел да означи на опразнената врата за крайното 2:1.

Успехът разреши на Милан да събере 65 точки на второто място в класирането, като момчетата на Стефано Пиоли към този момент имат преднина от шест пред третия Ювентус.

Междувременно Фиорентина заема 10-ата позиция с 43 пункта, само че по-неприятното за " виолетовите " е, че те имат единствено един триумф в последните си шест дуела в шампионата.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР