Отборът на Милан е все по-близо до титлата в Серия

...
Отборът на Милан е все по-близо до титлата в Серия
Коментари Харесай

Титлата е все по-близо! Милан се измъчи, но победи Фиорентина

Отборът на Милан е все по-близо до купата в Серия " А ". Селекцията на Стефано Пиоли дръпна с пет точки пред втория Интер, който играе по-късно през днешния ден, побеждавайки Фиорентина с минималното 1:0. След напън през съвсем всички 90 минути, осем преди края, " росонерите " стигнаха до бленувания успех с гол на Рафаел Леао. Той падна не и без грубата неточност на стража Терачиано.

Така шампионският рейд на миланистите продължава, като те нямат проваляне в Серия " А " от 17 януари. " Червено-черните " се нуждаят от седем точки в последните си три срещи, с цел да осъществен фантазията си през тази акция.
 Ювентус победи Венеция с 2:1 в Серия А
Ювентус се изтеза за победа над Венеция

Отборът на Алегри направи слаб мач

Зрелището на " Сан Сиро " започва с извънредно нападателен футбол и от двата отбора. Още в началните секунди Калулу подложи тялото си, с цел да блокира изстрел на Кабрал. Малко по-късно шансът още веднъж бе с " росонерите ", откакто Игор остана непокрит при корнер, но ударът му мина около страничната греда.
 Снимка 572489
Източник:

Интересно беше и от другата страна на игрището, където анулиран беше гол на Тео Ернандес поради засада при започване на офанзивата на Месияс.

Между 15-ата и 25-ата минута Милан доминираше тотално. През този интервал Ернандес пропусна да се разпише от непосредствена непосредственост. Оливие Жиру пък бе изведен чудесно от Кесие, само че самичък против Терачиано реши да копва технично и всичко приключи с навън.
 Снимка 572490
Източник:

Имащият жълт картон Малех от селекцията на Фиорентина пък извади шанс, откакто в средата на полувремето беше пожален от съдията поради удар без топка в лицето на Сандро Тонали. До паузата пристрастеностите на терена леко се потушиха, а за споменаване само беше изстрелът от границата на наказателното поле на Сапонара, избавен с опитност от Менян.

Втората част започва с непростителен пропуск на Рафаел Леао. В 49-ата Оливие Жиру направи всичко належащо, с цел да пусне към непокрития португалец. В сюблимния момент всички бранители на Виола към него бяха на земята, а последвалият му изстрел мина над горната греда. В 61-ата минута резервата Анте Ребич беше изведен на добра позиция, само че той сътвори следващия пропуск за домакините в мача. В 76-ата Майк Менян също се наложи да демонстрира класа, с цел да обезврежда удар на Кабрал, който можеше да обезврежда домакините.
 Снимка 572491
Източник:

Огромно облекчение и велика наслада обзе тифозите в 81-ата минута. Стражът на гостите Терачиано изрита доста неприятно топката, а тя се оказа в краката на Рафаел Леао. Португалецът не очакваше втора покана и с удар по земя даде задатък на " росонерите ".
 Петко Христов с гол и асистенция при зрелищна загуба от Лацио
Петко Христов с гол и асистенция при зрелищна загуба от Лацио

Специя загуби с 3:4

До края селекцията на Стефано Пиоли резервира надзор над страстите си и фиксира успеха си в мача. В идващия кръг Златан Ибрахимович и компания гостуват на Верона.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР