Отборът на Милан е много близо до осъществяването на три

...
Отборът на Милан е много близо до осъществяването на три
Коментари Харесай

Пьонтек отива в Бундеслигата, Родригес е близо до ПСВ

Отборът на Милан е доста покрай реализирането на три изходящи прехвърлянето преди затварянето на зимния трансферен прозорец. Става въпрос за продажбите на нападателя Кшищоф Пьонтек, левия бек Рикардо Родригес и дясното крило Сусо.

Джанлука Ди Марцио твърди, че Пьонтек е на крачка от трансфер в Херта (Берлин) от немската Бундеслига. Милан отхвърли първата оферта на берлинчани, само че втората е удовлетворила “росонерите”. Става въпрос за 27 млн. евро плюс бонуси. Както е известно, редица тимове желаеха да привлекат полския национал през този месец. Най-близо беше Тотнъм, само че Милан изрично отхвърли офертата на “шпорите” за наем на играча.
The deal for Piatek to Hertha Berlin is being finalized while Ricardo Rodriguez is getting closer to PSV Eindhoven https://t.co/zZoOuEfzZs
— Milan Eye (@MilanEye) January 29, 2020 Отново съгласно Ди Марцио опцията Родригес да премине в Наполи и по този начин да се събере с Дженаро Гатузо е пропаднала. Посочената причина е постъпилата оферта - за преотстъпване с алтернатива за откупуване, което не се е харесало на гранда от Милано. Преди това швейцарецът беше цел на истанбулския Фенербахче, само че и там той няма да заиграе. Така като любимец за неговия автограф за момента наподобява холандският ПСВ Айндховен, като още преди две седмици се заприказва за интереса на тима към 27-годишния футболист. Спекулира се, че предлагането на “филипсите” е за наем за 1 млн. евро и наложително откупуване на по-късен стадий за още 5 млн. евро.
Suso ya está en Sevilla https://t.co/4GqRSuC0E6 pic.twitter.com/nuufPSgqd3
— ElDesmarque Sevilla FC (@eldesmarque_sfc) January 29, 2020 Междувременно, Сусо през днешния ден дойде в Севиля за медицинските си прегледи и даже театралничи до клубната емблема. По последни информации договорката е завършена като наем с алтернатива за откупуване в размер на 21+3 млн. евро, която ще стане наложителна, в случай че Севиля се класира за Шампионската лига. Засега това наподобява доста евентуално, защото андалусийци са трети в Ла Лига.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР