Отборът на Милан е готов да отправи оферта за звездата

...
Отборът на Милан е готов да отправи оферта за звездата
Коментари Харесай

Милан подготвя оферта за Мемфис Депай

Отборът на Милан е подготвен да насочи оферта за звездата на Олимпик Лион Мемфис Депай, твърди „ Tuttomercatoweb “. Според италианския източник, офертата е на стойност 20 милиона евро плюс % от бъдеща сума при трансфер.

26-годишният холандски национал сега се възвръща след разкъсан челен пресечен лигамент, само че би трябвало да е подготвен за началото на идващия сезон.

Договорът му с Лион изтича през юни 2021 година и подновяването му е малко евентуално, изключително, откакто бе предварително прекъснато френското състезание и това значеше, че клубът няма да се класира за Европа.

Това би било преференциално за Милан, защото желаната цена на Депай беше 50 милиона евро не толкоз от дълго време, в този момент обаче заради финансовата рецесия и оставането отвън Европа, „ росонерите “ ще се надяват да могат да смъкнат много от цената му.

Депай е младеж на ПСВ Айндховен, по-късно подписа с Манчестър Юнайтед през 2015 година, само че през януари 2017 година бе продаден на Лион.

Депай правеше отлична акция преди травмата си, като означи 14 гола в 18 мача, в това число пет попадения от пет участия в Шампионската лига.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР