Отборът на Милан допусна драматична първа загуба за сезона в

...
Отборът на Милан допусна драматична първа загуба за сезона в
Коментари Харесай

Пиоли: Силни сме ментално, за да не се огънем след една загуба

Отборът на Милан позволи трагична първа загуба за сезона в Серия " А " в гостуването си на Фиорентина с 3:4 в събота вечерта.

Наставникът на " росонерите " Стефано Пиоли показа след провалянето, че не е отчаян толкоз от цялостното показване на отбора, а от грубите неточности в отбрана и многото пропуснати положения.

" Получи се доста чудноват мач. Играхме добре до почивката и не трябваше да изоставаме с два гола, само че това е футболът. Пропуснахме ситуациите си и бяхме осъдени за грубите си неточности в отбрана. През втората част показахме темперамент, само че когато ти вкарат 4 гола, е доста евентуално да загубиш. Така и стана.

Фиорентина имаше 5 удара в мача и стигна до 4 гола. Трябваше да сме по-концентрирани и да се възползваме от ситуациите пред противниковата врата. Искам футболистите да почувстват болката от тази загуба и да създадат по този начин, че сходно нещо да не се повтаря. Ще си извадим поуките/

Ако не беше четвъртият гол, можеше и да стигнем до точката. Липсваше прецизността в завършващата фаза. Достатъчно сме мощни ментално, с цел да не се огънем след една загуба. Вече мислим за мача с Атлетико Мадрид в Шампионската лига. Шансовете ни да продължим са дребни, само че би трябвало да почитаме шампионата и да подходим съществено ", разяснява още Пиоли.
 Фиорентина - Милан 4:3 в мач от Серия
Влахович - Ибра 2:2, Фиорентина - Милан 4:3!

" Росонерите " с първа загуба през сезона
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР