Отборът на Мерцедес във Формула 1 намекна за евентуално напускане

...
Отборът на Мерцедес във Формула 1 намекна за евентуално напускане
Коментари Харесай

Мерцедес също намекнаха за напускане на Ф1


Отборът на Мерцедес във Формула 1 загатна за вероятно овакантяване на шампионата и по този метод се причисли към опасността на Ферари. Както е известно, президентът на италианския производител неотдавна съобщи, че в случай че Либърти Медия продължат с проектите за поевтиняване и стандартизиране на моторите от 2021, отборът може да се откаже от присъединяване.

Шефът на Мерцедес Ф1 Тото Волф сподели, че не е удовлетворен от първата година под ръководството на новите притежатели на спорта. Запитан какво може да уточни като достижение на американците за 2017, той отвърна: " Нищо. "

" Да допускаш неверни ходове като Майкъл Бъфър в Остин не оказва помощ на спорта по никакъв метод. " Майкъл Бъфър е легенда в американския бокс, единствено че не като играч, а като именития човек във фрак, който афишира началото на мачовете към този момент 35 години. Бъфър е прочут с фразата " Let's get ready to rumble! ", което се превежда безусловно като " Пригответе се да подвигаме тътнеж ". Либърти Медия поканиха Бъфър да афишира имената на водачите в Остин. За хората отвън Съединени американски щати този вид превзетост може да наподобява нелепа, изключително когато е извадена от естествената си боксовата среда и пренесена в много друг спорт като Ф1. Очевидно, Тото Волф загатва, че Либърти Медия се увлича с опитите да вкара повече " шоу ".

" Не откриваме никаква визия. Никой не знае накъде отива това пътешестване. Единственото ясно е, че продажбите и облагите спаднаха внезапно. " Попитан дали Мерцедес биха се включили към тихата опасност на Ферари, Волф отвърна: " Подобен сюжет е много евентуален. Ако не виждаме " защо се бори " Формула 1, тогава бихме си задали сложния въпрос – дали не желаеме да работим другаде на най-високо равнище. "

Повече информация за Формула 1 можете да прочетете на уеб страницата formula1.sportal.bg



Снимка: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР