Отборът на Мерцедес разкри каква е необичайната причина Люис Хамилтън

...
Отборът на Мерцедес разкри каква е необичайната причина Люис Хамилтън
Коментари Харесай

Разкриха странна причина Хамилтън да се изложи в квалификацията в САЩ

Отборът на Мерцедес разкри каква е необикновената причина Люис Хамилтън да се показа зле в квалификацията за Гран при на Съединени американски щати. Британецът инцидентно е задействал неправилни настройки на кормилото и това е повода да запише едвам пето време, до момента в който Валтери Ботас взе полпозишън.

Ето какво разкри стратегът на отбора Джеймс Воулс: " Под дясната ръка на водача има дребен комутатор, който контролира прекъсването с мотора. По принцип има предпазител върху него, единствено че той инцидентно е бил освободен. Така при всяко завъртане на кормилото, Люис е променял настройката и това е влошило представянето му до края на обиколката ".

Това се е случило по време на първия бърз опит на Люис. След прибирането в бокса механиците са забелязали казуса и са задействали предпазителя. " При второто излизане на пистата се видя, че всички са по-бавни. Всъщност пистата беше станала по-бавна – поради вятъра и температурата. Така че Люис не съумя да усъвършенства времето си и остана пети ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР