Отборът на Менорка, с българина Емил Стоилов в състава си,

...
Отборът на Менорка, с българина Емил Стоилов в състава си,
Коментари Харесай

Победа и две загуби за българските баскетболисти във втора дивизия на първенството на Испания

Отборът на Менорка, с българина Емил Стоилов в състава си, реализира триумф, а Мелия със Симеон Лепичев и Аликанте с Константин Костадинов претърпяха загуби в срещи от 30-ия кръг в испанската втора дивизия Leb Oro по баскетбол при мъжете.

Менорка надигра като посетител Кастейо с 84:83 след продължение. Тимът е с баланс 13-17, което им отрежда 11-о място в подреждането. Емил Стоилов игра единствено 8:10 минути, за които се регистрира с 2 точки.

На 20 април Стоилов и неговите съотборници ще одобряват Фуенлабрада.

Мелия загуби като посетител от Бургос със 74:89 в друга среща от кръга. Отборът заема 15-о място в класирането с 9 победи и 21 провали. Симеон Лепичев беше в стартовата петица и приключи с 4 точки, 4 битки и 2 асистенции за 20:27 минути.

Следващият дуел за Лепичев и неговите съотборници ще бъде на 19 април, когато ще одобряват Лейда.

Аликанте загуби гостуването си на Лейда със 77:91 след слаба трета четвърт. Константин Костадинов беше титуляр и се отличи с 9 точки, 6 битки и 2 отнети топки за 25:34 минути. Българинът и съотборниците заемат осмо място във краткотрайното класиране с 18 победи и 12 провали.

На 19 април Костадинов и Аликанте ще бъдат домакини на Лейма Коруня.Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР