Отборът на Мексико победи с 3:2 Мартиника и ги изхвърли

...
Отборът на Мексико победи с 3:2 Мартиника и ги изхвърли
Коментари Харесай

Мексико прекърши Мартиника, Канада размаза Куба на Голд Къп

Отборът на Мексико победи с 3:2 Мартиника и ги изхвърли от шампионата КОНКАКАФ Голд Къп, а треньорът Херардо Мартино въобще не беше удовлетворен в края на мача. Мексико приключи с цялостен актив в група А и чака 2-ия от група В за идната фаза. Канада разгроми Куба със 7:0 и също продължава напред, откакто зае 2-а позиция в група А.

Мексиканците вкараха единствено три гола от 24 изстрела, които насочиха към вратаря на Мартиника, а също по този начин в края на мача съществено потрепериха, откакто имаха преди този момент два гора преднина.

" Изобщо не съм удовлетворен. Не би трябвало да позволяваме да ни натискат, както в края на мача. Класата на Мексико задължава да преобладаваме през целия мач. Направихме доста неточности, изключително в отбрана, нервираше се Тата Мартино, който е прочут като огромен другар на бащата на Лео Меси.

Уриел Антуна откри резултата още преди почивката с техничен удар с левия крайник през краката на бранител на Мартиника. Но в 56-ата минута Кевин Парсемен изравни за Мартиника с отлично осъществяване на свободен удар. Само три минути по-късно Раул Хименес още веднъж изведе Ацтеките напред, засичайки центриране на Родолфо Писаро. В 72-ата минута Фернандо Наваро повиши на 3:1. Но момчетата от френската колония не се тормозиха и върнаха едно попадение посредством Жорди Делем в 83-ата минута и до края търсеха трети гол. За който имаха няколко положителни благоприятни условия, само че неналичието на акуратност им попречи.

Два хеттрика означиха успеха на Канада над тоталния новобранец Куба със 7:0. Играещият за белгийския Гент Джонатан Дейвид вкара в 3-ата, 71-ата и 77-ата минути, както и Лукас Кавалини през първото полувреме станаха техни притежатели. Давид Ойле, който се състезава за Кардиф Сити, също вкара в 50-ата минута.

Крайно класиране в групата:
1. Meксико 3 3 0 0 13-3 9
2. Канада 3 2 0 1 12-3 6
3. Maртиника 3 1 0 2 5-7 3
4. Куба 3 0 0 3 0-17 0
* първите два тима се класират за четвъртфиналите
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР