Отборът на Майнц 05 постигна победа с 3:1 при домакинството

...
Отборът на Майнц 05 постигна победа с 3:1 при домакинството
Коментари Харесай

Майнц 05 победи шампиона Байерн у дома

Отборът на Майнц 05 реализира победа с 3:1 при семейството си на първенеца Байерн (Мюнхен) в дуел от 32-ия кръг на немската Бундеслига. Двубоят не бе от изключително значение на " баварците ", които към този момент си осигуриха десетата поредна сребърна Салатиера.

Съставът на Бо Свенсон откри резултата в 18-ата минута, когато вратарят на Байерн Свен Улрайх не почисти добре топакта, тя попадна в краката на Бурткарт, който с топовен изстрел в наказателното поле прати топката сред краката на стража на гостите за 1:0 в интерес на Майнц 05.

Домакините удвоиха преднината си в 27-ата минута. Аарон Мартин центрира остро от фаул в наказателното поле на Байерн, където Муса Ниаките засече на голлинията за 2:0.

Шампионите понижиха изоставането си в 33-ата минута, когато Чупо-Мотинг нахлу в пеналтерията на " Карнавалния отбор ", комбинира по земя с Роберт Левандовски, който се обърна на 180 градуса и с акуратен изстрел прати топката в долния ляв ъгъл на вратата, защитавана от Робин Центнер.

Крайното 3:1 изгода на Майнц 05 оформи Леандро Барейро в 57-ата минута с удар в наказателното поле на Байерн, който рикошира в крайници на Люка Ернандес, трансферира стража Улрайх, отби се в горната греда и влетя в мрежата.

В класирането Байерн (Мюнхен) е неосъществим водач с 75 точки, до момента в който Майнц 05 е девети с 42 пункта.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР