Отборът на Маями Хийт взе преднина от 1-0 победи в

...
Отборът на Маями Хийт взе преднина от 1-0 победи в
Коментари Харесай

Тайлър Хиро е счупил два пръста след първия мач с Милуоки

Отборът на Маями Хийт взе преднина от 1-0 победи в серията против водача в Източната конференция Милуоки Бъкс, откакто тази заран се наложи със 130:117 над “елените ”. В хода на срещата обаче “горещите ” изгубиха един от най-важните си играчи - Тайлър Хиро, който е счупил два пръста на дясната си ръка и ще бъде навън в идващите от 4 до 6 седмици.

Стрелецът получи контузията към края на втората четвърт, когато падна неприятно на ръката си, откакто се опита да доближи до една топка. Хиро остана в игра до самия завършек на първото полувреме, като даже опита един изстрел от тройката, при който по изражението му си личеше каква болежка изпитва.
 Маями изненада първенеца от постоянния сезон Милуоки на старта на плейофите в НБА Маями изненада първенеца от постоянния сезон Милуоки на старта на плейофите в НБА
Така отборът на Ерик Сполстра сигурно остава без 23-годишния изпълнител до края на серията с Милуоки. Хиро беше третият водещ изпълнител на Маями през сегашния сезон, откакто записваше приблизително по 20.1 точки, 5.4 битки и 4.2 асистенции в постоянната фаза.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР