Отборът на Маями Хийт е все по-близо до това да

...
Отборът на Маями Хийт е все по-близо до това да
Коментари Харесай

Бътлър избухна с 56 точки и до | BGNES

Отборът на Маями Хийт е все по-близо до това да направи най-голямата сензация в първия кръг на плейофите и да в профил тима с най-хубав баланс в постоянния сезон Милуоки Бъкс, откакто завоюва мач номер 4 сред двата отбора със 119:114 вкъщи. Звездата на Хийт Джими Бътлър още веднъж потвърди, че е един от най-хубавите играчи в Лигата, когато пристигна време за значимите мачове, и наниза 56 точки за триумфа на отбора, след който Маями към този момент води с 3-1 в серията и има потребност от единствено още една победа.

Двукратният MVP на НБА Янис Адетокумбо се завърна в игра за Бъкс, откакто бе малтретиран от травма в гърба, само че не съумя да покаже най-хубавото от себе си, макар че приключи с трипъл-дабъл - 26 точки, 10 битки и 13 асистенции. Гостите направляваха събитията в по-голямата част от дуела, като малко след началото на последната четвърт преднината им бе 14 точки, само че Бътлър съумя да изведе своя отбор до триумфа. Той осъществя 56 точки и 9 битки, като стрела 19/28 от игра, както и 15/18 от линията за осъществяване на фал. По този метод Джими " Бъкетс " се подреди на четвърто място във безконечната класация на НБА за най-вече точки, вкарани в плейофен мач - пред него са само Майкъл Джордан (63), Елгин Бейлър (61) и Донован Мичъл (57).

Така едвам за пети път в историята осмият подложен води на водача в Конференцията с 3-1. Милуоки би трябвало да завоюват останалите три мача в серията, с цел да продължат напред, като те ще имат две семейства. " Знаехме на какво сме способни, даже и в случай че никой различен отвън тази постройка да не вярваше. Окей сме с това. Просто желаеме да продължим да прави това, което знаем, че можем ", сподели Бътлър след дуела. " Серията не е свършила. Ние изпитваме огромно почитание към шампионското ДНК, което те имат ", разяснява треньорът на Маями Ерик Сполстра.

Мач номер 5 в серията ще се играе в сряда в Милуоки.

На Запад Ел Ей Лейкърс също допира полуфиналите, откакто победи Мемфис Гризлис със 117:111 вкъщи след продължение и към този момент води с 3-1 в серията. Леброн Джеймс поведе своите с 22 точки, 20 битки и 7 асистенции, в това число и изравнителен панер по-малко от секунда преди края, с цел да вкара мача в продължение.

Следващият мач в серията е в сряда в Мемфис. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР