Отборът на Мароко се класира за 1/4-финалите на , след

...
Отборът на Мароко се класира за 1/4-финалите на , след
Коментари Харесай

Шедьовър на Хакими прати Мароко на 1/4-финал за Купата на Африка

Отборът на Мароко се класира за 1/4-финалите на , откакто победи отбора на Малави с 2:1 в осминафинален конфликт. Фантастичен гол от директен свободен удар на звездата на ПСЖ Ашраф Хакими направи разликата сред двата отбора.
След единствено седем минути игра Малави поведе в резултата с гол на Габадиньо Манго. В 35` Роман Сес от отбора на Мароко уцели греда. В края на частта Мароко имаше още три отлични шанса да вкара, като при един от тях Хакими също уцели греда.
В продължението на първата част Мароко въпреки всичко стигна до изравнителен гол, откакто нападателят на Севиля Юсеф Ен-Несири зачесе центриране в наказателното поле с глава и осъществя. В средата на втората част Мароко бе напът да получи дузпа за игра с ръка на неприятелски състезател, само че ВАР отсъди, че няма нарушаване на разпоредбите.
Три минути по-късно Ашраф Хакими попари очакванията на Малави. След фантастично изпълнен директен свободен удар крайният защитник на ПСЖ съумя да вкара във вратата на Малави същински шедьовър, който на процедура класира Мароко за 1/4-финалите. Там отборът на Мароко ще срещне спечелилия от срещата Кот д`Ивоар - Египет.

Content made on
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР